Kerneværdier

Bæredygtighed

At handle bæredygtigt er afgørende for vores kvalitetspolitik, og alt vores emballage er derfor fremstillet af genanvendelige materialer, og alt pap er FCS-certificeret. Vi lægger vægt på, at miljøet behandles med respekt og omhu.

Gennemsigtighed og integritet

Den måde, vi arbejder på, er altid åben, ærlig og høflig. Vores ledende princip er lige tale. Vi fokuserer på at levere lovede resultater og kommunikere klart. Gennemsigtighed og integritet er værdier, der kendetegner os.

Passion

Hos Mybite mener vi ikke, en virksomhed kan eksistere uden lidenskab. Hver dag arbejder vi med passion og åbenhed for nye produkter og ideer, som kan glæde vores medarbejdere, forretningspartnere, forbrugere og ikke mindst naturen.

Kvalitet

Hos Mybite går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter og service. Alle vores produkter er fremstillet under et professionelt hygiejnisk miljø med rene, naturlige råvarer. Den høje kvalitet er en af vores vigtigste værdier og hviler på store bestræbelser, beslutsomhed og mod. Sådan får vi succes med det, vi gør.