Vores historie

Mybites historie

I 2017 begyndte indehaverne af Mybite A/S at eksperimentere med at udvikle den sundeste frugtbar med få, særligt udvalgte råvarer i højeste kvalitet. Processen med udviklingen skulle vise sig at kræve mere tid end først planlagt, da kun de allerbedste råvarer og de mest skånsomme produktionsmetoder kunne accepteres.

Selvom Mybite A/S blot har eksisteret siden 2020, har virksomheden historiske rødder, der går mere end 70 år tilbage i tiden. Nedenfor kan du se tidslinjen for tre generationer, hvor løbende omstilling til nye produkter samt fokus på den høje kvalitet konstant har været nøglen til succes.

MyBites tidslinje

Det hele begyndte tilbage i 1950, da Aksel Lægaard som færdigudlært bager etablerede Højslev K. Bageri. Som udviklingen tog fart, og produktionen blev afsat til supermarkeder, skiftede bageriet navn til Højslev Biscuit.

1950

Aksel Lægaard stifter Højslev Kirkeby Bageri sammen med sin hustru Inga Lægaard. Produkter som rugbrød og franskbrød bliver bagt og kørt med brødtur ud i oplandet seks dage om ugen.

Her ses firmabilen, som kørte ud med varer til kunder i oplandet.

1955

Bageriet vokser år for år og flytter i 1955 til større lokaler. Der er nu fem ansatte i bageriet, og dele af produktionen afsættes til butikker og supermarkeder.

Her ses Inga Lægaard foran Højslev K. Bageri.

1965-1973

Stigende salg, især til butikker og større supermarkeder, betyder udvidelser af både bageri og lager i årene 1965 og 1973. Produktionen af småkager, honningkager og marengs udvides. Højslev Biscuit blev i denne periode omstillet fra et traditionelt bageri til et industribageri.

1984

Herning Biscuit, Vesterlund Bageri og Højslev Biscuit indgår et samarbejde vedr. fordeling af produktsortimentet, og Højslev Biscuit vælger at fortsætte med honningkager og chokolademarengs.

Her ses Aksel Lægaard med en palle honningkager, som er klar til at blive sendt afsted til kunden.

1985

Pga. opdeling af varesortiment imellem de tre bagerier opstår der ledig kapacitet på pakkemaskiner. Blandet tørret frugt og nødder indgår som nye produkter i sortimentet.

Her ses en tidligere ansat, der pakker pekannødder i poser til en kunde.

1990

Lønpakning udgør nu en meget stor del af omsætningen, og det bliver derfor besluttet at opføre en ny produktions- og lagerhal på 2.000 m2 udelukkende til lønpakning. De nye aktiviteter skal også have nyt navn, og dermed bliver Scan Pack A/S født. I de efterfølgende 21 år bliver produktsortimentet udviklet og udvidet løbende, ligesom der bliver bygget til ad et par omgange, så der til sidst er 4.000 m2 under tag. HARIBO fik i en årrække pakket Pingvin-slik hos Scan Pack A/S, ligesom mange andre danske og udenlandske producenter fik pakket forskellige fødevarer hos os.

Ris, rasp, nødder samt kartoffelmel bliver de største produkter med salg til stort set samtlige detailkæder i Danmark samt en del i Norden.

Her ses Scan Pack tilbage i 2009.

1997

Højslev Biscuit bliver solgt fra.

2011

Store dele af produktionen samt bygningerne frasælges til vores største kunde Nordic Food Partners.

2011

Scan Pack A/S flytter til nyopførte lokaler i Skive med mindre kundeportefølje, som dog vokser markant over årerne. Pakning af nødder, frø og kerner i forskellige lynlåsposer bliver i perioden udviklet, med stor succes.

2020

Mybite etableres, og frugtsnack-eventyret begynder officielt.

2021

Alle pakkeaktiviteter i Scan Pack frasælges.

Der er nu 100 % fokus på MyBite A/S.

Information